Deal ΟΦΗ – Ατρομήτου για Ναμπί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγλος μέσος μετά από 3 χρόνια παρουσίας στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ μετακομίζει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου ενώ ο ΟΦΗ θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του και πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο και για ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί από τους Περιστεριώτες.

Μετά από τρία χρόνια θητείας στα “ασπρόμαυρα”, ο παίκτης που πάντα θα τον θυμόμαστε όλοι για το γκολ – παραμονή κόντρα στον Πλατανιά δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο Άγγλος μέσος μετακομίζει από το Ηράκλειο και την Κρήτη στην Αθήνα και το Περιστέρι προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Ατρομήτου που δίνει την μάχη για την παραμονή όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η μεταγραφή του Αντίλ Ναμπί στον Ατρόμητο πρέπει να θεωρείται τελειωμένη με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι Περιστεριώτες θα αποκτήσουν τον Άγγλο μέσο δίνοντας χρήματα στον ΟΦΗ για να τον κάνουν δικό τους, υπενθυμίζουμε πως ο Άγγλος μέσος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2021, ενώ πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως θα κατηφορίσει στο Ηράκλειο και ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου στα πλαίσια της μεταγραφής του Άγγλου μέσου – δίχως αυτό να επιβεβαιώνεται πάντως από καμία πλευρά.

Ουσιαστικά μετά την πρόταση του Ατρομήτου στον ΟΦΗ, ο Άγγλος μέσος που πράγματι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ωστόσο μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του δεν δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως ενώ παράλληλα αγωνίζεται σε μια θέση όπου πλέον η ομάδα είναι υπερπλήρης με την παρουσία των Νέιρα, Τοράλ, Ντε Γκούζμαν που καλύπτουν την θέση του στον άξονα.

Ο Αντίλ Ναμπί πρόκειται να μετακομίσει άμεσα στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να θέλουν να τον εντάξουν άμεσα στην ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook