Αναστόπουλος: “Αν έμπαινε ένα γκολ, θα ήταν άλλο αποτέλεσμα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος για το γεγονός ότι δεν σταμάτησαν να παλεύουν ενώ στάθηκε στην τύχη που είχε με το μέρος του ο ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε στην συνέντευξη τύπου:

“Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχει. Σαν εικόνα του παιχνιδιού, μπορούμε να το χωρίσουμε σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορά το πρώτο ημίχρονο καθώς δεν μπήκαμε όπως είχαμε πει με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και να προηγηθεί με 2-0. Στο δεύτερο μπήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει να μπαίνουμε με αποτέλεσμα να ασκήσουμε μια τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αν σκοράραμε, είτε με τα δοκάρια είτε με τις ευκαιρίες των Ταυλαρίδη, Λόπεζ ότι το παιχνίδι θα είχε άλλη μορφή. Εγώ θα πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Εμείς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν αλλάζουμε τον στόχο μας και όσο πιο ψηλά πάμε τόσο το καλύτερο θα είναι. Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε και μας κακοφαίνεται. Το καταλαβαίνω αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονα από τα παιδιά γιατί καταθέτουν την ψυχή τους. Άλλες φορές μας βγαίνει το παιχνίδι, άλλες όχι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια γιατί παλέψαμε το παιχνίδι και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Αν και δεν θέλω να επικαλούμαι την τύχη, θα πω ότι αν ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί τότε θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα.

Επίσης, θέλω να πω ότι ήταν φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος.

Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Εμείς μπήκαμε δυνατά κόντρα στον Εργοτέλη και σκοράραμε, σήμερα συνέβη το ίδιο με τον ΠΑΟΚ.

Είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν αλλάζει αυτό. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία ομάδα που να παίζει και στα δύο ημίχρονα. Ακόμα και ο Ολυμπιακός δεν το καταφέρνει αυτό”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook