Προφορική συμφωνία ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λουίς Φελίπε – Έρχεται Ηράκλειο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δημοσίευμα της Record επιβεβαιώνεται από αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule και ο 29χρονος Βραζιλιάνος έρχεται στον ΟΦΗ για να τονώσει την επιθετική του γραμμή.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule από την Πορτογαλία, πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και αναμένεται άμεσα στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο Λουίς Φελίπε ήταν ο κύριος στόχος του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό με τον Γιώργο Σαμαρά να βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον εκπρόσωπο του αλλά και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκειμένου να αποσπάσει το “ναι” και των δύο πλευρών και ο 29χρονος επιθετικός να έρθει στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Το σημαντικότερο με τον Λουίς Φελίπε είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε ενεργό ρόλο, είναι έτοιμος αγωνιστικά ώστε να τεθεί αμέσως στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια μιας και το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Σάντα Κλάρα χρονολογείται μια εβδομάδα πριν όπως επίσης πρέπει να αναφέρουμε και το γεγονός (που επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό) οι πόρτες που ανοίγει ο ΟΦΗ συζητώντας με ένα από τα κορυφαία club της Πορτογαλίας και της Ευρώπης όπως είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ. Νωρίτερα, το Gentikoule είχε τονίσει πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση του επιθετικού από την πλευρά του ΟΦΗ και πως ήταν θέμα ημερών ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά με την Record τελικά να αποκαλύπτει το όνομα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook