Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να βρισκόμαστε, χρονολογικά, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ωστόσο είναι δεδομένο πως η υπόθεση απόκτησης του επιθετικού μπαίνει στην τελική ευθεία.

Όπως είχε αναφέρει το Gentikoule πριν από λίγες ημέρες, στον ΟΦΗ έχουν βρει τον εκλεκτό που θα αποτελέσει την πολυπόθητη μεταγραφή για την ενίσχυση της επίθεσης του και φαίνεται πως το θέμα της απόκτησης του είναι θέμα ημερών.

Όχι μόνο βέβαια, γιατί ακούγεται κάπως ειρωνικό, επειδή ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα η μεταγραφική σεζόν αλλά γιατί στον ΟΦΗ φαίνεται πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που είναι σε συζητήσεις με την ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες και ο οποίος έχει βρεθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για το who is who του επιθετικού δεν έχουν διαρρεύσει παρά μόνο ότι πρόκειται για παίκτη που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόχους του ΟΦΗ από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου παρά μόνο ότι εξαρχής ήθελαν στην ομάδα έναν παίκτη που θα είναι σε θέση να παίξει αμέσως και ότι δεν θα βρίσκεται πίσω από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook