Με στόχο το… Restart στην Λαμία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την επιστροφή στα τρίποντα θα επιδιώξει ο ΟΦΗ στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (29/1, 15.00), ενώ σήμερα στο μενού υπάρχει ρεπό.

Ο στόχος της εξάδας παραμένει ζωντανός για τον ΟΦΗ, μολονότι προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (29/1, 15.00), στην Λαμία θα προσπαθήσει να μην… τριτώσει το κακό.

Σήμερα, Δευτέρα (24/1), οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (25/1) στις 11:00.

Χθες, η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Λίντο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ήταν η πρώτη της ομάδας μετά την ήττα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (4-2).

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Ουές με τους Γιαννούλη και Κοροβέση να συνεχίζουν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Επασί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook