Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Βάτερμαν
Τον εξέθεσε η άμυνα του και στα τέσσερα γκολ που δέχτηκε, απέκρουσε το πέναλτι, έχει ευθύνη στο 1-2 όπου κρίνεται για το αν θα μπορούσε να κάνει έξοδο στην κεφαλιά του Κορνέλιους.

Μαρινάκης
Γύρισε στην δράση μετά από έναν μήνα αλλά πέρασε εφιαλτικό απόγευμα με τον Μεντόσα, κάνει άτσαλο μαρκάρισμα στην φάση του 0-1, δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα.

Μπαλογιάννης
Ήταν από τους διακριθέντες του ΟΦΗ, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην θέση του αριστερού μπακ.

Διαμαντής
Στην επιστροφή του στην δράση μετά από έναν μήνα δεν ήταν καλός, βρίσκεται μέσα στα δύο από τα τέσσερα γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ, κακό παιχνίδι.

Βούρος
Προσπάθησε να μπαλώσει πίσω ότι μπορούσε, κάλυψε ότι τρύπες μπορούσε.

Μεγιάδο
Πολύ κακό παιχνίδι, έχει ευθύνη στην φάση του 1-3 όταν κάνει λάθος πάσα στο κέντρο του γηπέδου, λάθος μεταβιβάσεις και χωρίς ρυθμό.

Ντε Γκούζμαν
Μετά από δύο καλά παιχνίδια, επανήλθε στις κακές εμφανίσεις. Χωρίς ρυθμό, δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά, ούτε ανασταλτικά, λάθος πάσα στο 0-1 όταν ξεκινάει η αντεπίθεση του Παναιτωλικού με το πέναλτι του Μεντόσα.

Τοράλ
Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες όμως και πάλι κάνει πάσες – κλειδιά όπως στο τετ α τετ του Ντουρμισάι, αγγίζει την μπάλα, δημιουργικά σήκωσε μεγάλο βάρος.

Νέιρα
Πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι με δύο πανέμορφα γκολ, μοιραίος με το χαμένο πέναλτι έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει την ήττα και γενικά κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Λάμπρου
Ήταν ιδιαίτερα κινητικός, πήρε πάνω του πολλές πρωτοβουλίες, απείλησε με μακρινά σουτ, είχε χαμένες ευκαιρίες και πολλά σουτ κυρίως εκτός περιοχής.

Τσιλιανίδης
Κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, ενδεχομένως βγήκε νωρίτερα από ότι έπρεπε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντουρμισάι
Πάλεψε με τους στόπερ του Παναιτωλικού, είχε μια μεγάλη ευκαιρία μετά την πάσα του Τοράλ.

Φαν Ντάινεν
Πέρασε απαρατήρητος.

Ναμπί, Στάικος
Μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν έπαιξαν πολύ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook