Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Τρομεροί Αγρινιώτες μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ και τη νίκη επί του Ολυμπιακού -στο Κύπελλο-, πέρασαν και από το Ηράκλειο παίρνοντας την ματσάρα με τον ΟΦΗ (2-4). Μοιραίος για τους Κρητικούς ο Νέιρα.”

To10.gr: “Σε τρομερή κατάσταση ο Παναιτωλικός, με τους Αγρινιώτες να διαλύουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 4-2 – Τρεις νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ μέσα σε 7 ημέρες.”.

Sport24.gr: “Ο Παναιτωλικός μετά τις σπουδαίες του νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο Κύπελλο πήρε το διπλό στο Ηράκλειο επικρατώντας 4-2 του ΟΦΗ σε ένα ματς που είχε σασπένς έως το φινάλε. Μεντόσα (8′), Κορνέλιους (45′), Καρέλης (53′) και Βέργος (90+2′) τα γκολ των φιλοξενούμενων, δύο γκολ ο Νέιρα (43′, 66′).”.

Gazzeta.gr: “Η μαγική εβδομάδα του Παναιτωλικού συνεχίστηκε και στο Ηράκλειο. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν του ΟΦΗ με 4-2 στο Γεντί Κουλέ παίζοντας άριστα τις αντεπιθέσεις, Οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 3-3 αλλά το πέναλτι του Νέιρα το απέκρουσε ο Μελίσσας με τη βοήθεια του δοκαριού.”

Sport-fm.gr: “Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στη Superleague, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook