“Σε συζητήσεις με τον Γαγιέγος η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Χιλής tntsports.cl η ομάδα της Χιλής έχει βάλει στο στόχαστρο της τον παίκτη του ΟΦΗ.

Το σήριαλ Φελίπε Γαγιέγος συνεχίζεται και 10 ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου το θέμα της παραμονής του στον ΟΦΗ παραμένει ανοικτό αφού ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει στην πατρίδα του επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα.

Σήμερα έρχεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tntsports.cl που αναφέρει πως η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φελίπε Γαγιέγος και στην Χιλή επιθυμούν τον επαναπατρισμό του καθώς ο 30χρονος χαφ του ΟΦΗ είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. Η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γαγιέγος και το περασμένο καλοκαίρι με τον ΟΦΗ να κερδίζει την κούρσα της διεκδίκησης του Φελίπε Γαγιέγος και μένει να φανεί τι θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Υπενθυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Γαγιέγος με τον ΟΦΗ, που έχει διάρκεια μέχρι το 2023, βρίσκεται οψιόν αγοράς ύψους 600.000 ευρώ ενώ ήδη η ομάδα έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook