Ο ΟΦΗ δεν θα πιαστεί κορόιδο όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο νίκες του Παναιτωλικού δείχνουν ένα σημάδι αλλά είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να πιαστεί απροετοίμαστος το Σάββατο.

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον φετινό ΟΦΗ είναι πως δεν συνηθίζει να εμφανίζεται αφελής στα παιχνίδια του. Το γκρουπ του Νίκου Νιόπλια παρουσίαζεται συμπαγές, compact και κυρίως στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα δείχνει αυτό που λέει και ο προπονητής του: Είναι aggresive στην επίθεση και δεν επιτρέπει τακτικά στον αντίπαλο του να τον πιέσει, να τον πιάσει ποδοσφαιρικά κορόιδο και να τον αφήσει πίσω στην κούρσα του 90λεπτου.

Δεν έχουμε δει τον φετινό ΟΦΗ, ούτε πρόκειται να τον δούμε να παίζει η άμυνα του στο κέντρο ενώ προηγείται, όπως συνέβη στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ αλλά και να παρουσιαστεί με με ενδεκάδα ανάγκης όπως έκανε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός.

Το γκολ του Περέα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα στην ανασταλτική λειτουργία του φετινού ΟΦΗ και αναμφίβολα θα αποτελέσει και ένα σοβαρό μάθημα ενόψει Σαββάτου μιας και είναι δεδομένο πως ο Αναστασίου θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Καρέλη και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση όπως συνέβη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σαφώς και στόχος του ΟΦΗ είναι να υπάρξει μεγάλη επιθετικότητα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, να επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το βαρύ κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού, οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε ξανά το “τρικ” με τον Λάμπρου ή τον Τσιλιανίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook