O Μπίκας (που ο γιος του είναι προπονητής στην Κ15 του ΠΑΟΚ) είπε πως είναι πέναλτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην αρχιδιαιτητής Γιώργος Μπίκας που ήταν και παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι της Τούμπας “δικαιώνει” τον Φωτιά για την απόφαση του να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, ο Γιώργος Μπίκας στην έκθεση του ως παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνει δίκιο στον Φωτιά για την απόφαση του να καταλογίσει το πέναλτι στην φάση του Βούρου με τον Ζίβκοβιτς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο “ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Γιώργος Μπίκας, στην έκθεση που απέστειλε στην ΚΕΔ, δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή Φωτιά, υποστηρίζοντας ότι σωστά, βάσει του κανονισμού, υπέδειξε το πέναλτι εφαρμόζοντας τον κανονισμό για χέρι σε αφύσικη θέση”.

Βέβαια το ότι το χέρι του Βούρου δεν βρίσκεται σε αφύσικη θέση είναι κάτι το οποίο προφανώς παρέλειψε να αναφέρει στην έκθεση του ο Γιώργος Μπίκας αφού ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος σε ότι έχει να κάνει με την παρέμβαση που δίνεται σε έναν ποδοσφαιριστή όπως επίσης αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο γιος του, Στέλιος Μπίκας είναι βοηθός προπονητή στην Κ15 του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook