Η επιστροφή “Μάρι” φέρνει ξανά την ισορροπία στην άμυνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από ένα 20ημερο απουσίας ο Νίκος Μαρινάκης επιστρέφει στην ενδεκάδα και παράλληλα η αμυντική τετράδα παίρνει φυσιολογική μορφή.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ απουσίασε από τα πρώτα παιχνίδια του 2022 λόγω της ίωσης από την οποία είχε προσβληθεί ωστόσο πλέον και ο ίδιος είναι έτοιμος 100% και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Μαρινάκης ήδη αγωνίστηκε για λίγο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτήσει ξανά ρυθμό και με την επιστροφή του κόντρα στους Αγρινιώτες επανέρχεται και η ισορροπία αμυντικά μιας και ο Πραξιτέλης Βούρος θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας όπου θα επιστρέψει και ο Απόστολης Διαμαντής μετά από αρκετό καιρό. Σε ένα παιχνίδι ειδικά όπως αυτό του Σαββάτου όπου ο Παναιτωλικός θα παρουσιαστεί με πρόθεση να παίξει στην αντεπίθεση και να χτυπήσει τον ΟΦΗ με την ταχύτητα του Καρέλη είναι ολοφάνερο πως θα χρειαστεί μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την μεσαία γραμμή και κυρίως στην μετάβαση της μπάλας όταν εκείνος θα την έχει στην κατοχή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook