Η εξαιρετική κατάσταση των χαφ έρχεται στο καλύτερο μομέντουμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου και η φιλοσοφία του Νίκου Νιόπλια δεν αλλάζει με μοναδικό σκοπό τη νίκη και ένα γρήγορο γκολ.

Με τα προβλήματα των καρτών να μεγαλώνουν, όπως αναμενόταν μιας και φτάνουμε στην κορύφωση της χρονιάς, ο τεχνικός του ΟΦΗ προσπαθεί να τα διαχειριστεί ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να κρατήσει εκτός τον Φελίπε Γαγιέγος ωστόσο με βάση τα τωρινά δεδομένα αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον ΟΦΗ μιας και μπορεί ο Χιλιανός να αποτελεί βασικό γρανάζι της ενδεκάδας ωστόσο την ίδια ώρα στο ΒΑΚ βλέπουν να έχει επανέλθει ο Χουάν Νέιρα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν είναι εξαιρετικός στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Απόλλωνα, ΠΑΟΚ ενώ ο Τζον Τοράλ παραμένει ο X Factor του γκρουπ με τον τρόπο που συνδέει το κέντρο με την επιθετική γραμμή.

Ο πλουραλισμός του ΟΦΗ στην μεσαία γραμμή έρχεται να αναδειχθεί στο πιο κομβικό κομμάτι της χρονιάς μιας και είναι οι παίκτες που τραβούν την ομάδα δημιουργικά με αποτέλεσμα να έχει ανέβει κατακόρυφα η εικόνα της ομάδας μέσα στο τελευταίο 20ημερο. Και δεν αποκλείεται το Σάββατο, ως πιο πιθανό ενδεχόμενο, μια τριάδα – φωτιά στην μεσαία γραμμή αποτελούμενη από τους Νέιρα, Μεγιάδο και Τοράλ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook