Θλάση στα πλευρά ο Γιαννούλης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αρχηγός του ΟΦΗ υπέστη θλάση στα πλευρά στο παιχνίδι μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με ένα πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό καθώς ο Κώστας Γιαννούλης υπέστη θλάση στα πλευρά. Το πρόβλημα προέκυψε καθώς ο αρχηγός του ΟΦΗ δέχτηκε ένα χτύπημα στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο αν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (22/1, 17:15) με τον Παναιτωλικό.

Κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Σωτηρίου, με τους Πασχάλη Στάικο και Abdul Weiss να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης.

Ο Κώστας Γιαννούλης άρχισε θεραπεία, καθώς υπέστη θλάση στον πλατύ ραχιαίο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Ο Jonathan De Guzman ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (19/1), στις 12:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook