Ο Μπρους Καμάου στην συνέντευξη της ζωής του: “Στην Κρήτη έγινα vegan, στόχος η 4αδα για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο εξτρέμ του ΟΦΗ μίλησε σε ιστοσελίδα της Αφρικής παραχωρώντας μεγάλη συνέντευξη όπου μιλούν και οι γονείς του για το πως έφυγαν από την Κένυα φτάνοντας μέχρι την Αυστραλία.

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν περιλαμβάνει μόνο τον ΟΦΗ ο Μπρους Καμάου μιλάει στην ιστοσελίδα nation.africa κάνοντας το ταξίδι της ζωής του μέσα από τα μάτια των γονιών του αλλά και του ίδιου. Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αυστραλός εξτρέμ, μιας και μετακόμισε από την Κένυα σε παιδική ηλικία, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γονείς του Μπρους Καμάου έφυγαν από την Κένυα το 1999 λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στην αφρικανική χώρα και πλέον ο πατέρας του John είναι πρόεδρος της Κοινότητας της Κένυας της Ανατολικής Αυστραλίας ενώ και ο αδερφός του ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ωστόσο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Μπρους Καμάου μιλώντας για την καθημερινότητα του στην Κρήτη και το Ηράκλειο πλέκει το εγκώμιο των ανθρώπων που έχει συναντήσει ενώ αναφέρεται και στην πρώτη παρουσία του μακριά από τηΝ Αυστραλία όπου αναφέρεται στο όνειρο του να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός πως τόσο ο Μπρους Καμάου, όσο ο πατέρας του αποκαλύπτεται πως βοηθούν οικονομικά αρκετούς αθλητές από την Κένυα αλλά επίσης είναι μέλη φιλανθρωπικού ινστιστούτου μέσω του οποίου βοηθούν αλλοδαπούς μαθητές που μένουν μόνημα στην Αυστραλία προκεμένου να σπουδάσουν. Όπως μάλιστα τονίζει ο Καμάου: “Το ποδόσφαιρο με βοήθησε να είμαι ανεξάρτητος οικονομικά, να βοηθήσω την οικογένεια μου αλλά και άλλους Κενυάτες”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρους Καμάου

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: “Αν κοιτάξεις την βαθμολογία, διεκδικούμε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Είναι ένας στόχος που τον είχαμε από την αρχή της χρονιάς”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: “Μέχρι τώρα πάνε όλα καλά, ζω στην Κρήτη που είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και το καλοκαίρι είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά, οπότε δεν έχω και πρόβλημα εμ την επικοινωνία ενώ είναι ωραίο και το φαγητό. Οι περισσότεροι τρώνε κρέας, το φαγητό είναι ωραίο και έτρωγα αρκετό κρέας. Πλέον είμαι χορτοφάγος και δεν τρώω πλέον κρέας όσο οι Έλληνες που συνηθίζουν να τρώνε αρκετό”.

Για τους οπαδούς του ΟΦΗ: “Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα. Το πάθος των οπαδών του ΟΦΗ, αυτό που θέλεις ως παίκτης είναι να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό”.

Για την καθημερινότητα του στο Ηράκλειο: “Κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση περίπου στις 12.00 το μεσημέρι, ξυπνάω, παίρνω το πρωινό μου, ετοιμάζομαι, μετά την προπόνηση κάνουμε αποθεραπεία, μπορεί να πάμε για φαγητό μαζί με τους συμπαίκτες μου και μετά στο υπόλοιπο μέρος της ημέρας ίμαι ελεύθερος. Πριν τα παιχνίδια όλη η ομάδα μένει σε ξενοδοχείο”.

Για το όνειρο του να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: “Ελπίζω και εύχομαι να τα πάω καλά στον ΟΦΗ και την Ελλάδα και ίσως στο μέλλον μου παρουσιαστεί μια τέτοια πρόκριση”.

Για την καριέρα του στην Αυστραλία: “Το να έχω κερδίσει τα πάντα μέχρι τα 21 μου χρόνια είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος για ότι έχω πετύχει, είναι το κομμάτι της επιτυχίας που σε γεμίζει περισσότερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook