Τι γίνεται με το θέμα του επιθετικού – Όλο το ρεπορτάζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο εβδομάδες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και το θέμα απόκτησης του επιθετικού παραμένει στην επιφάνεια και μένει να φανεί πότε θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Η αναζήτηση ενός επιθετικού που θα λύσει το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και βέβαια δεν αποτελεί είδηση ότι βρίσκεται σε έρευνα για την ενίσχυση της επίθεσης του. Το ρεπορτάζ του Gentikoule αναφορικά με την αναζήτηση του επιθετικού, πέραν της πληθώρας προτάσεων που έχουν σταλθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως του Σάμουελ Αρμεντέρος, αναφέρει ξεκάθαρα πως έχει βρεθεί ο παίκτης που βρίσκεται στο μπλοκάκι του Γιώργου Σαμαρά και υπάρχουν έντονες συζητήσεις μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο παίκτης, για τον οποίο δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, είναι σε συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και μέχρι στιγμής παρατηρείται μια απόσταση στο οικονομικό με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση – κάτι βέβαια που έχει και ως αποτέλεσμα να έχει χαθεί ολόκληρος ο Γενάρης μιας και ακόμα και αύριο να ανακοινωθεί, δεν θα παίξει το Σάββατο.

Το ζήτημα είναι πως στον ΟΦΗ υπάρχει ένα πρόβλημα που έχει εντοπιστεί από το ξεκίνημα της χρονιάς και ουσιαστικά αποτελεί την μοναδική ανορθογραφία στην φετινή σεζόν καθώς ο Νίκος Νιόπλιας έχει δει μόνο τον Ντουρμισάι να σκοράρει στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα επικρατεί η απόλυτη αφλογιστία αφού ουδείς εκ των Γιάννου (που αποχώρησε), Καστάνιος, Φαν Ντάινεν έχουν καταφέρει να σεφτέ. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η πρόθεση του ΟΦΗ για την μεταγραφή ενός επιθετικού είναι εκπεφρασμένη από τον Δεκέμβρη και ήταν ανεξάρτητη από την απόφαση για αποδεσμεύσεις και πλέον τίθεται το θέμα για την άμεση προσαρμογή ενός επιθετικού που θα δώσει την απαραίτητη και υποχρεωτική ώθηση στην ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα play offs.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook