ΦΩΤΟ | Για να τελειώσουν τα ψέμματα: Ο νέος κανονισμός δείχνει ότι δεν είναι πέναλτι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιας και η πλευρά του ΠΑΟΚ και όλα όσα υποστηρίζουν με θέρμη και ψευδώς ας επικαλεστούμε και εμείς το νέο κανονισμό που βγάζει στην σέντρα τον Φωτιά.

Δεν είναι μόνο ότι από το βράδυ του Σαββάτου ένα ολόκληρο σύστημα, μιντιακό και μη, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο είναι ότι έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση που θέλει να βγάλει “λάδι” Φωτιά και Τζοβάρα που συνετέλεσαν στο τέλειο έγκλημα ώστε να στηθεί ο ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

Πατώντας πάνω στην αφηρημένη έννοια του κανονισμού, που μάλιστα έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν πως επειδή είναι νέος δεν προκύπτει και ότι υπάρχει πέναλτι στην φάση του Βούρου με τον Ζίβκοβιτς, ας τον επικαλεστούμε και εμείς για να δούμε τι λέει ακριβώς.

Και προς μεγάλη απογοήτευση όλου του συστήματος που επιχειρεί να μας βγάλει τρελούς, ο ίδιος ο κανονισμός το διαψεύδει και αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση παράβασης από τον στόπερ του ΟΦΗ. Και επειδή η ζωή συνεχίζεται, δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς που έχουμε μνήμη, το Gentikoule δεσμεύεται πως είναι η τελευταία φορά που ασχολείται με την φάση του αγώνα της Τούμπας και αυτό συμβαίνει σήμερα ώστε να διαψευστεί η προπαγάνδα.

Τι λέει λοιπόν ο κανονισμός; Όπως θα δείτε παρακάτω αναφέρει ότι υπάρχει παράβαση όταν “ένας παίκτης έχει καταστήσει το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο, όταν η θέση του χεριού / βραχιόνα του δεν προκύπτει ή δεν δικαιολογείται από την κίνηση του σώματος κατά τη συγκεκριμένη φάση”.

Ο τρόπος λοιπόν με τον οποίο βάζει το σώμα του ο Πραξιτέλης Βούρος είναι τέτοιος που δικαιολογεί απόλυτα την κίνηση του σώματος του, οπότε τα υπόλοιπα είναι να’ χάμε, να λέγαμε και για του λόγου το αληθές διαβάστε παρακάτω:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook