Στον ΟΦΗ δεν θα μιλήσουν ποτέ δημόσια και ξέρουν το γιατί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι δεδομένο πως οι αντιδράσεις και οι ενέργειες του ΟΦΗ στην συνέχεια θα είναι πιο ηχηρές και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως γράψαμε και το βράδυ της Κυριακής, στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει έτσι ότι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη και δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι απαλά. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ως αοριστολογίες και κουβέντες γενικού περιεχομένου όμως η αλήθεια είναι πως οι κινήσεις μιας ΠΑΕ δεν καταγράφονται μέσω επίσημων ανακοινώσεων, ούτε βγάζοντας στην φόρα όλες τις ενέργειες που πρόκειται να κάνουν.

Τα αποτελέσματα άλλωστε των ενεργειών της ΠΑΕ θα φανούν άμεσα και αν θα συνεχιστεί το κυνηγητό που βλέπουμε να είναι σε εξέλιξη μέσα στον τελευταίο μήνα και που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Οι διαιτησίες των Παπαπέτρου και Κουμπαράκη, έστω και αν το τελευταίο δεν μπορούμε να το λάβουμε υπ’ όψιν μας γιατί απέναντι ήταν η ΑΕΚ με ότι συνεπάγεται αυτός ο συνειρμός, αλλά κυρίως η αντιμετώπιση του ΟΦΗ στα παιχνίδια με τον Αστέρα, τον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως έχουν θορυβήσει πάρα πολύ το club – εξ’ ου και η έκρηξη του Μιχάλη Μπούση μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας.

Έχουν μαζευτεί πάρα πολλά και μπορεί στον ΟΦΗ να μην μιλάνε δημόσια, κάτι που όταν γίνει στο τέλος κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός, αλλά ήδη από την Κυριακή οι ενέργειες έχουν ξεκινήσει και πρόκειται να ενταθούν έστω και αν χρειαστεί να φτάσει μέχρι και τον ίδιο τον Κλάτενμπεργκ. Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν έχει συμβεί δίχως να το έχει δημοσιοποιήσει ποτέ ο ΟΦΗ και μάλιστα είχαν γίνει προσωπικές συναντήσεις με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook