Pics + Videos | Οι τρεις φορές που ο Μιχάλης Μπούσης εξερράγη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ δεν συνηθίζει να σχολιάζει την ελληνική διαιτησία ωστόσο μέσα στα 3,5 χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα το έχει κάνει τρεις φορές μετά από ισάριθμα “χειρουργεία”.

Δεν μπορεί να πει κάποιος πως ο Μιχάλης Μπούσης είναι ένας… τυπικός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου καταναλώνοντας φαιά ουσία και να ασχολείται με την διαιτησία σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα. Αντιθέτως στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στο “τιμόνι” του ΟΦΗ, το έχει πράξει μόλις τρεις φορές με πιο ηχηρή παρέμβαση όλων να είναι και η τελευταία μετά από όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Η φράση που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το “δεν θα μείνω άλλο σιωπηλός” και από μόνη της έχει σπουδαιότητα μιας και μιλάμε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ, άρα και τον άνθρωπο που έχει ρίξει πακτωλό χρημάτων στον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πρώτη έκρηξη του Μιχάλη Μπούση σημειώνεται τον Οκτώβριο του 2020 όταν και ο Παπαδόπουλος σε μια φάση που είναι καθαρό επιθετικό φάουλ το μετατρέπει σε πέναλτι στην εναέρια μονομαχία του Μπαράλες με τον Σελίμοβιτς.

Η αντίδραση του ισχυρού άνδρα του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ηχηρή κάνοντας λόγο για “σκουπίδια”.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2021 ο ΟΦΗ γνωρίζει την ήττα στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα με 2-1 και στην φάση του νικητήριου γκολ του Ιωαννίδη όπου γίνεται καθαρό φάουλ του Λισγάρα πάνω στον Μεγιάδο ο Μιχάλης Μπούσης αντιδρά για δεύτερη μόλις φορά και αναφέρει: «Αποφασίστε. Φτάνει! Αρκετά με τα σκουπίδια και οι δικαιολογίες πρέπει να σταματήσουν και οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτές τις πράξεις τους»

Η τρίτη και τελευταία (μέχρι την επόμενη) έγινε το βράδυ του Σαββάτου μετά την ξεκάθαρη κλοπή στην Τούμπα όπου ο ΟΦΗ αδικήθηκε με την πρωτόγνωρη απόφαση του Φωτιά να δώσει ένα πέναλτι που μόνο εκείνος ξέρει τον λόγο που το έδωσε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook