Άργησε να ξυπνήσει και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πλήρωσε την κακή του παρουσία στο πρώτο μέρος όπου δεν δημιούργησε ούτε μια κλασική ευκαιρία. Στην επανάληψη είχε τις ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως δοκάρια, ατυχία και Κρέσιτς του στέρησαν την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Πάντως παρά την ήττα τίποτα δεν χάθηκε καθώς η ομάδα δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει όνειρα για Ευρώπη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και από νωρίς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου όταν ο Σαλπιγγίδης σε θέση τετ-α-τετ «νικήθηκε» από τον Βεζυρίδη.

Ο δικέφαλος του Βορρά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο 15 είχε νέα καλή στιγμή όταν η κεφαλιά του Ίβιτς πέρασε λίγο άουτ. Ο ΟΦΗ απουσίαζε από το παιχνίδι στο πρώτο ημιώρο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί στο 25΄ με τον Γιάννου. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ΟΦΗ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 38΄ όταν το σουτ του Γιάννου στο 38΄ κόντραρε στον Γεωργίου και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ πέταξε ένα ημίχρονο στο παιχνιδι και έτσι αν και στην επανάληψη «πάτησε» τον ΠΑΟΚ έχοντας 2 δοκάρια με τον Παπουλή, μια χαμένη ευκαιρία με τον Ζόρντι Λόπεζ σε καινή εστία και μία με τον Ταυλαρίδη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ρεσιτάλ για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, οι οποίοι ακόμα και όταν η ομάδα έχανε με 2-0 δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό

Δείτε το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook