Ο ΟΦΗ θα προστατεύσει την ομάδα μακριά από… επικοινωνιακές καταιγίδες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να μείνουν παρατηρητές της κατάστασης και ήδη από το πρωί της Κυριακής έχουν ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις με μοναδικό σκοπό την προστασία της ομάδας.

Το στίγμα των επόμενων κινήσεων του ΟΦΗ μετά την “σφαγή” της Τούμπας το έδωσε πρώτος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης με την έκρηξη του μέσω των social media και με μια φράση – κλειδί για τις κινήσεις του συλλόγου: “Δεν θα μείνω άλλο σιωπηλός”. Και όταν ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ αποτυπώνει τόσο ξεκάθαρα τις σκέψεις του και τον εκνευρισμό του από όλα όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη τότε αντιλαμβανόμαστε πως στην ομάδα δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι όλα όσα έχουν συμβεί όχι μόνο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αλλά και συνολικά την αντιμετώπιση που έχει τον τελευταίο μήνα με μια σειρά από χειρουργικές διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει. Το Gentikoule κατέγραψε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου τα συναισθήματα που επικρατούσαν στις τάξεις του ΟΦΗ όπως και όλα όσα ειπώθηκαν από τον Ηλία Πουρσανίδη κατά την διάρκεια του αγώνα προς την πλευρά του Φωτιά και είναι σίγουρο πως αυτά είναι μόνο η αρχή.

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule στην ΠΑΕ δεν πρόκειται να μείνουν παρατηρητές της κατάστασης και ήδη από το πρωί της Κυριακής έχουν ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις με μοναδικό σκοπό την προστασία της ομάδας και είναι δεδομένο πως πρόκειται να υπάρξει και συνέχεια. Και όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, της επικοινωνιακές καταιγίδες που χρησιμοποιούν μηχανισμοί άλλων ΠΑΕ που οδηγούνται σε αυτές τις ενέργειες ώστε να ικανοποιήσουν το κοινό αίσθημα. Άλλωστε αν ήθελε ο ΟΦΗ να προκαλέσει επικοινωνιακά θα μπορούσε να είχε εκδώσει μια αιχμηρή ανακοίνωση που μέσω αυτής θα προκαλούσε θόρυβο και τίποτα παραπάνω με μοναδικό κέρδος έναν ανούσιο εντυπωσιασμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook