Βούρος: “Όλοι είδανε τι έγινε στην φάση του πέναλτι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την απογοήτευσή του για το διαιτητικό λάθος που έκρινε το παιχνίδι στην Τούμπα έδειξε με τις δηλώσεις του μετά το ματς ο αμυντικός του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο παίκτης του ΟΦΗ:

“Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία, εμείς έχουμε την κλασσική ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη να προηγηθούμε στο σκορ, είχε μια κατοχή η οποία δεν μετουσιώθηκε σε δημιουργία ευκαιριών. Τακτικά θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί.

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά καθώς ήθελε να αλλάξει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Μετά τη φάση που σκοράραμε και στη συνέχεια δόθηκε το πέναλτι το οποίο νομίζω όλοι είδανε τι έγινε στην συγκεκριμένη φάση δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί η ομάδα μας αλλά κι εγώ προσωπικά επειδή δεν ασχολούμαι με διαιτητικές αποφάσεις. Σε κάποιο σημείο όμως πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτές τις αποφάσεις γιατί και διαμορφώνονται τα αποτελέσματα κι εμείς στη συνέχεια πέφτουμε. Νομίζω μετά το γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ, κυριάρχησε στο γήπεδο, υπήρξε ένταση, πολλά φάουλ και άντε να παίχτηκε πέντε λεπτά ποδόσφαιρο”.

Σχετικά με το πέναλτι: “Τι να σας πω, νομίζω ότι το είδατε κι εσείς, εγώ τι να πω. Σκοράρουμε και μετά χάνουμε. Αν υπάρχει παίκτης που κάνει τάκλιν και δεν βάζει τα χέρια του, ας έρθει να μου το δείξει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο αλλά εντάξει το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, χάσαμε, δεχτήκαμε μετά άλλα δύο γκολ και δεν μπορούμε να σταθούμε στην φάση αυτή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Δημιουργήθηκε ένταση από την απόφαση του διαιτητή και δεν υπήρξε ρυθμός από εκείνο στο σημείο και μετά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook