Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Sdna.gr: “Μια στιγμή κι όλα αλλάζουν. Το VAR λειτούργησε κι ο ΠΑΟΚ με MVP τον Κούρτιτς που έβαλε άλλα δυο γκολ μετέτρεψε σε βόλτα (3-0) ένα ματς γεμάτο αγκάθια απέναντι στον εξαιρετικό ΟΦΗ που… παραλίγο να προηγηθεί 0-1!”

To10.gr: “Μυθικά πράγματα στην Τούμπα! Στο γήπεδο που η λέξη «πέναλτι» χρησιμοποιείται πιο πολύ από οπουδήποτε αλλού. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ, με τον Βασίλη Φωτιά να ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου”.

Sport24.gr: “Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο 2022 στη Super League Interwetten. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καθάρισαν τους Κρητικούς στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα δύο γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς, αλλά και το γκολ του Σβιντέρσκι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα”.

Gazzeta.gr: “Κούρτιτς λαμπρός τον οδηγεί! Αφού το VAR έβγαλε τον ΠΑΟΚ από την δύσκολη θέση, μετατρέποντας σε υπέρ του πέναλτι το γκολ του Τσιλιανίδη, εν συνεχεία ο Κούρτιτς… ανέλαβε δουλειά, πέτυχε δύο γκολ και καθάρισε ακόμη ένα τρίποντο για τον Δικέφαλο με το 3-0 επί του ΟΦΗ, που έχει παράπονα. Βρήκε δίχτυα και ο Σφιντέρσκι”

Sport-fm.gr: “Με ακόμη δύο γκολ του Κούρτιτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και προσπέρασε την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1. «Φωνάζουν» οι Κρητικοί για τη φάση του 1-0”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook