Με εξαιρετική ψυχολογία για το καλύτερο δυνατό στην Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έτοιμος να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο ΟΦΗ (19:30, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule), έχοντας εξαιρετική ψυχολογία από τη νίκη στη Ριζούπολη. Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Μανώλης Σαρρής

Μετά την φοβερή εμφάνιση μεσοβδόμαδα και το «διπλό» στη Ριζούπολη με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ σήμερα (15/01) στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Η ψυχολογία στην ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των παικτών για τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

O ΟΦΗ έχει σκοπό να πιέσει ψηλά στην Τούμπα και να μην έχει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάζαρο Λάμπρου, όμως με την επιστροφή του Μεγιάδο στην ενδεκάδα και την παρουσία των Γαγιέγος, Τοράλ στον άξονα θα έχει την ευκαιρία να κάνει το δικό του παιχνίδι. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Νίκος Μαρινάκης.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Nabi, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Selimovic.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook