Για τη νίκη τετράδας ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νίκη που θα τον φέρει στην 4η θέση μαζί με τον αποψινό του αντίπαλο θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος έχοντας με το μέρος του και την παράδοση στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στοχεύει στο τρίποντο.

Μια νίκη που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και κυρίως θα τον βρει να αναρριχείται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει σε ακόμα ένα παιχνίδι βροντερό παρών ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να συνεχίσει με μία ακόμα νίκη και να συνεχίσει να ανεβάζει το πρεστίζ του.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Χωρίς αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ με το Νίκο Αναστόπουλο να ζητάει πίεση και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Ο “Αναστό” ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ασκήσουν μεγάλο πρέσινγκ προς την περιοχή του Κρέσιτς και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης “ποντάροντας” και στον “αέρα” που θα δώσουν περισσότεροι από 7.000 χιλιάδες φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα βρίσκονται στο γήπεδο!

Κατά συνέπεια η 11αδα του ΟΦΗ θα αποτελείται από τον Βεζυρίδη που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας ενώ δεν αλλάζει η τετράδα στην άμυνα με τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Βάντο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ και Κάλαϊτζιτς με τους δύο πρώτους να έχουν οδηγίες για να οργανώνουν το παιχνίδι και να βγάζουν στην επίθεση την ομάδα ενώ την τριάδα μπροστά θα αποτελούν οι Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook