Προκρίθηκε το Καμερούν, καθυστερεί η επιστροφή του Επασί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά τη νίκη – πρόκριση του Καμερούν επί της Αιθιοπίας παρατείνεται, όπως αναμενόταν, η επιστροφή του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

To Gentikoule είχε αναλύσει στις 13 Δεκεμβρίου τα δεδομένα που διαμορφώνονταν με την παρουσία του Ντέιβις Επασί στο Κόπα Άφρικα που ήδη βρίσκεται στην δεύτερη εβδομάδα της διεξαγωγής του. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έχει απουσιάσει από τα παιχνίδια με Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟΚ αλλά και Παναιτωλικό και αφού έχει ήδη προκριθεί στους “16” του Κόπα Άφρικα μένει να φανεί μέχρι πόσο μακριά θα πάει το Καμερούν.

Η φάση των “16” του Κόπα Άφρικα θα ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου και την ίδια μέρα το Καμερούν, ανάλογα με την θέση που θα πάρει στον όμιλο του, θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του γ’ ομίλου (αν τερματίσει δεύτερο) ή τον τρίτο από 3ο, 4ο, 5ο όμιλο (αν τερματίσει πρώτο) . Εάν το Καμερούν προκριθεί στα προημιτελικά τότε θα παίξει στις 29 Ιανουαρίου – την ίδια μέρα που ο ΟΦΗ θα παίζει στην Λαμία με την τοπική ομάδα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σενάριο πως το Καμερούν μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό, τότε ο Ντέιβις Επασί θα απουσιάσει και από δύο επόμενα με Παναθηναϊκό (Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου) και Ατρόμητο με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 του μήνα και τον ΟΦΗ να πηγαίνει στο Περιστέρι την επόμενη μέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook