Παπαδόπουλος: “Ο ΟΦΗ παίζει ποδόσφαιρο, αμφίρροπο το ματς με ΠΑΟΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας την παρουσία του Λάζαρου Λάμπρου με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Ηρακλή.

Αρχικά για τον 25χρονο εξτρέμ είπε: «Στον Ηρακλή είχα τον Λάμπρου μαζί με τον Αγγελόπουλο Ο Λάζαρος είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε βγάλει περισσότερα χρήματα, αλλά λόγω της κατάστασης που υπήρχε τότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάνει αξιόλογη πορεία, μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα αρκεί να αισθανθεί την εμπιστοσύνη του προπονητή και να παίρνει φανέλα βασικού. Έχει πολύ ταλέντο στο σκοράρισμα και στο ένας εναντίον ενός. Όταν αισθάνεται βασικός, αποδίδει. Κάτι τέτοιο στον ΠΑΟΚ δεν έγινε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην πίεση που υπήρχε στον σύλλογο. Το θέμα είναι να μπορείς να βγάλεις το ταλέντο του κάτω από τέτοιες συνθήκες και μέσα από την καθημερινή δουλειά. Στον ΟΦΗ πρέπει να αισθάνεται άνετος και γι΄ αυτό βλέπουμε αυτό το πρόσωπο».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε πως: «Δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο ΟΦΗ δείχνει καλά στοιχεία, παίζει ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλεονέκτημα όταν παίζει στην έδρα του. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook