Η προκαταβολή του Γκέρμπερ και η συγκινητική στάση του Γερμανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 θα έχει “κλείσει” το κεφάλαιο Γκέρμπερ για τον ΟΦΗ μετά και την συμφωνία με την ΔΕ. Διαβάστε λεπτομέρειες για την συμφωνία με τον Γερμανό μέσο.

Όπως αναφέραμε, ο Γκέρμπερ συμφώνησε με την ΔΕ της ΠΑΕ που κατάφερε να βάλει ένα τέλος σε μια από τις περιπτώσεις που έδειχνε να αποτελεί μεγάλο “αγκάθι” για την βιωσιμότητα του συλλόγου. Και λέμε “έδειχνε να αποτελεί” καθώς αποδείχθηκε – μέσα από τις συζητήσεις του Φαμπιάν Γκέρμπερ με τον ΟΦΗ και συγκεκριμένα το μέλος της ΔΕ Γιώργο Χνάρακη – ότι ο Γερμανός κράτησε αυτήν την “σκληρή στάση” επειδή δεν είχε βρεθεί δίοδος επικοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Φαμπιάν Γκέρμπερ αφορούσε οφειλές προς το πρόσωπο του που έφταναν τις 110.000 ευρώ. Στην αρχή, ο Φαμπιάν Γκέρμπερ απαιτούσε να πάρει “μπροστά” τα μισά από αυτά, δηλαδή 55.000 ευρώ. Ωστόσο, έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με τον Γιώργο Χναράκη, ο Γερμανός έδειξε μεγάλη κατανόηση απέναντι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και δέχτηκε να πάρει ως προκαταβολή το ποσό των 5.000 ευρώ μόλις!

Παράλληλα, αποδέχτηκε να είναι οι δόσεις μικρών ποσών – τουλάχιστον μέχρι την αδειοδότηση – ώστε ο ΟΦΗ να μπορεί να προχωρήσει σε συμφωνία και με τις άλλες περιπτώσεις που συνεχίζουν να απασχολούν τον σύλλογο.

Για αυτόν τον λόγο και η ΔΕ της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούσε τον Γκέρμπερ για την συμπεριφορά του αλλά και την στάση που κράτησε στις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τα μέλη της διοίκησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook