Mε την ψυχολογία στο… ζενίθ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ έθελξε με την εμφάνιση του στην “Ριζούπολη” (3-0) κόντρα στον Απόλλωνα και με την ψυχολογία στα ύψη θα παίξει το προσεχές Σάββατο (15/1, 19.30) στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η Κρητική ομάδα επέστρεψε στις νίκες  με επιβλητική εμφάνιση επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0), στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Πλέον δεν χρωστάει αγώνα και κοιτάζει το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (15/1, 19.30) για την 18η αγωνιστική.

Η αποστολή αύριο, Παρασκευή το απόγευμα θα «πετάξει» από την Αθήνα, όπου θα παραμείνει για την Θεσσαλονίκη, ενώ η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (15/1), μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι Μαρινάκης και Μεγιάδο υπολογίζονται για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχαν συμπληρώσει τέσσερεις κίτρινες κάρτες και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Λάμπρου, αφού υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του στον ΟΦΗ, όπου δεν του επιτρέπει να παίζει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει.

Ο Νίκος Νιόπλιας είπε για τον αγώνα του Σαββάτου:

“Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας αρέσει να παίζουμε με μεγάλους αντιπάλους, το Σάββατο θα γίνει ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και με την ΑΕΚ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook