Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Aπόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλων Σμύρνης.

Sdna.gr: “Με δύο γκολ (24΄- 26΄) του Λάζαρου Λάμπρου κι ένα του Φελίπε Γκαγέγκος (63΄), ο ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολα (3-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ.Καμάρας» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική και εδραιώθηκε στην εξάδα της βαθμολογίας – Κατώτερη των περιστάσεων η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο ντεμπούτο του νέου κόουτς, Μάρκο Γκρότε, πέταξε «λευκή πετσέτα» μετά την αποβολή του Γιακιμόφσκι (19΄).”

To10.gr: “Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Superleague και εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα.”.

Sport24.gr: “Σαρωτικός στη Ριζούπολη με τριάρα. Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για το αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με δύο γκολ του Λάμπρου (25′, 27′) και ένα του Γκαγέγκος (63′). Αγωνιζόταν με δέκα παίκτες η Ελαφρά Ταξιαρχία απ’ το 19′.”

Gazzeta.gr: “O Απόλλων αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 19′ λόγω αποβολής του Γιακιμόφσκι και ο ΟΦΗ με «σημαιοφόρο» τον Λάζαρο Λάμπρου που σκόραρε δις (24′, 26′) αγωνιζόμενος πρώτη φορά εφέτος ως σέντερ φορ, νίκησε εύκολα 3-0 στη Ριζούπολη και ισοβαθμεί με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η θέση”.

Sport-fm.gr: “Πάρτι του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Γκρότε στον Απόλλωνα. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την γρήγορη αποβολή του Γιακιμόφσκι και έστησε… πάρτι με καλεσμένο τον Απόλλωνα (0-3), με το ντεμπούτο του Γκρότε στους «κυανόλευκους» να συνδυάζεται με άσχημο τρόπο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook