Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στη Ριζούπολη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule), σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League 1, θέλοντας να πετύχει την πρώτη του νίκη για το 2021.

Το παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα γίνει σήμερα (12/01) στις 17:15 το απόγευμα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια της Super League 1 και θέλει να πάρει σήμερα τη νίκη στη Ριζούπολη, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να «πιάσει» τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 5η θέση.

Στα αγωνιστικά ο Διαμαντής βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ενώ στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Μαρινάκης, Μεγιάδο, που υπολογίζονται μόνο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή (14/01), πραγματοποιώντας δυο προπονήσεις στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Την Παρασκευή το απόγευμα θα «πετάξει» για την Θεσσαλονίκη, ενώ η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (15/01), μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπολογίζονται οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Γρίβας, Selimovic.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook