Επίσημη κρούση της Καλαμάτας για τον Γρίβα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΟΦΗ και μεταξύ αυτών είναι και η υπόθεση του Φροίξου Γρίβα.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, η Καλαμάτα ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ζεστά για την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον της προς την πλευρά του ΟΦΗ. Οι Μεσσήνιοι θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πλέον οι εξελίξεις μεταφέρονται την επόμενη εβδομάδα μιας και ο Νίκος Νιόπλιας έχει συμπεριλάβει τον Φροίξο Γρίβα στην διπλή αποστολή για τα παιχνίδια με Απόλλωνα, ΠΑΟΚ.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα όλα δείχνουν πως η πιθανότερη εξέλιξη για τον Γρίβα είναι να δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μιας και η σεζόν στην Superleague 2 ολοκληρώνεται πολύ αργότερα από ότι εκείνη στην Superleague 1 ενώ και ο ίδιος ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται πίσω, σε σειρά προτεραιότητας στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook