ΠΣΑΠΠ: Επιστολή για αυξημένη προσοχή σε όσους νόσησαν με Covid-19

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με επιστολή στις διοργανώτριες αρχές, αλλά και την ΕΠΟ ο ΠΣΑΠΠ ζήτησε αυξημένα μέτρα προστασίας για ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από Covid-19.

Μεγάλη είναι η ανησυχία που υπάρχει για το βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων, που καταπονεί σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων έχουν νοσήσει ή νοσούν με κορωνοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών ζήτησε από τις διοργανώτριες αρχές, αλλά και την ΕΠΟ να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την προστασία της υγείας όλων των αθλητών. 

Οι πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Μεταξά για έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του, που εμφάνισε πρόβλημα στην καρδιά μετά από νόσηση Covid-19 έχουν σημάνει συναγερμό, αφού οι συνεχείς αναβολές αγώνων αναμένεται να δημιουργήσουν ένα πολύ βεβαρημένο καλαντάρι, με συνεχόμενα παιχνίδια -πιθανότατα ανά τρεις ημέρες- που θα καταπονήσει σε μεγάλο βαθμό τους οργανισμούς των παικτών.

Με επιστολή του σε όλες τις αρμόδες αρχές, ο ΠΣΑΠΠ ζήτησε αυξημένα μέτρα και ένα εύλογο χρονικό διάστημα στους αθλητές που νόσησαν με κορωνοϊό, ώστε να είναι σε θέση να επιστρέψουν όταν νιώθουν 100% έτοιμοι και μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook