Η “πρώτη” φορά που μπορεί να δούμε μαζί Τοράλ, Νέιρα στον άξονα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο από το παιχνίδι της Ριζούπολης ενδέχεται να φέρει για πρώτη φορά, μαζί στην βασική ενδεκάδα, τους δύο πιο ποιοτικούς χαφ του ΟΦΗ.

Αυτό που περίμεναν με ανυπομονησία οι φίλαθλοι του ΟΦΗ από το ξεκίνημα της χρονιάς ενδέχεται, με μεγάλες πιθανότητες, να γίνει πράξη το απόγευμα της Τετάρτης στο κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Να παίξουν μαζί στον άξονα οι Χουάν Νέιρα και Τζον Τοράλ που λόγω συγκυριών δεν το έχουμε δει να συμβαίνει μέχρι στιγμής. Αφενός γιατί όταν ο Ισπανός χαφ γύρισε στην δράση, μετά τον τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι, συνυπήρξαν με τον Αργεντινό σε δύο παιχνίδια, δίχως να παίξουν μαζί στον άξονα, και αφετέρου γιατί όταν ο Τοράλ επανήλθε σε φουλ ρυθμούς – ο Νέιρα ήταν τραυματίας.

Νέιρα και Τοράλ συνυπήρξαν στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό με την ειδοποιό διαφορά πως ο Ισπανός αγωνίστηκε στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης ωστόσο φαίνεται πως, ελλείψει Μεγιάδο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τσιλιανίδη, στο παιχνίδι της Ριζούπολης αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά μαζί στον άξονα αφού πλέον ο Τοράλ έχει αφήσει πίσω του το χτύπημα από το παιχνίδι με τον Άρη ενώ προπονείται κανονικά όλο το τελευταίο διάστημα και κατά συνέπεια βρίσκεται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook