Κοντά σε συμφωνία με Σταυρακάκη και Χατζηνικολάου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέσα στο Σαβ/κο αναμένεται να έχει κλείσει οριστικά το θέμα της προσφυγής του Γιάννη Χατζηνικολάου ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Κώστα Σταυρακάκη. 

Όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί το Gentikoule στον ΟΦΗ μετά την συμφωνία με τους Γκέρμπερ και Γκουλή έχουν στρέψει την προσοχή τους στις υποθέσεις των Μάουρερ, Μπερτίν και Μπαρκαουάν που έχουν φτάσει στην FIFA αλλά δεν ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με αυτές καθώς  η Δ.Ε. της ΠΑΕ φαίνεται  να τα έχει βρει και με τους Σταυρακάκη και Χατζηνικολάου κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί μέσα στο Σαβ/κο.

Στον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ έχει επιδικαστεί ένα ποσό που αγγίζει τις 70.000 ευρώ, ωστόσο ο Χατζηνικολάου δείχνει διατεθειμένος να “εξυπηρετήσει” τον ΟΦΗ καθώς η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέσα στο Σαβ/κο με λιγότερα χρήματα. Σε νέα επικοινωνία που υπήρξε από ανθρώπους της Δ.Ε. με τον Χατζηνικολάου φάνηκε η καλή διάθεση για συνεργασία ώστε να κλείσει η υπόθεση κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και αύριο.Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Κώστα Σταυρακάκη, στον οποίο έχει επιδικαστεί ένα ποσό κοντά στις 70.00 ευρώ, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να τα βρίσκει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ κάπου στις 50.000 ευρώ τα οποία θα του δοθούν σε δόσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook