Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Μια χρυσή αλλαγή και μια κόντρα έσωσαν τον ΟΦΗ από την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ. Οι Κρητικοί με γκολ του Ναμπί λύγισαν τους εκπληκτικούς Ηπειρώτες, οι οποίοι με κορυφαίους του Περέα και Σούλη κρατούσαν μέχρι το 93′ ένα σπουδαίο διπλό.”.

To10.gr: “Μαγική εικόνα. Με γκολ στο 93ο λεπτό, ο ΟΦΗ έσωσε τον βαθμό (1-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Καλύτεροι οι Κρητικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Κρητικούς να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90+3′. Ο Περέα είχε ανοίξει το σκορ στο 54′”

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος του ΠΑΣ – δύο δοκάρια – αλλά κατάφερε μόλις στο 90′ +3′ να ισοφαρίσει το γκολ του Περέα (54′), με τυχερό γκολ του Ναμπί στο ωραίο ντέρμπι εξάδας που διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ»”.

Sport-fm.gr: “«Χρυσός» Ναμπί, δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να ξεφύγει! Χάρη σε γκολ της «χρυσής» αλλαγής, Ναμπί, ο -καλύτερος και με δύο δοκάρια- ΟΦΗ πήρε τον βαθμό (1-1) στο 93′ υποδεχόμενος τον ΠΑΣ. Δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν οι Γιαννιώτες που προηγήθηκαν με τον Περέα.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook