Παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την συμφωνία με τους Γκέρμπερ και Γκουλή σειρά παίρνουν και οι τακτοποιήσεις προς τους υπόλοιπους παίκτες και προπονητές που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφερε να βγάλει ένα σημαντικό “αγκάθι” και η συμφωνία με τον Γκέρμπερ πιστώνεται στην διοίκηση και στην διαχείριση κάποιων σημαντικών οικονομικών ζητημάτων. Στον ΟΦΗ πλέον σε προτεραιότητα έχουν μπει οι υποθέσεις των Μάουρερ, Μπαρκαουάν και Μπερτίν οι οποίες έχουν φτάσει στην FIFA, “απειλούν” τον ΟΦΗ και επείγουν να κλείσουν άμεσα.

Ο ΟΦΗ όπως έχουμε γράψει έχει προτείνει κάποιον διακανονισμό με τους δύο παίκτες και τον Γερμανό, προτείνοντας τους μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα χρήματα να δοθούν σε δόσεις. Στην Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας υποστηρίζουν πως αυτές οι υποθέσεις βαδίζουν σε καλό δρόμο καθώς και ο Μάουρερ, ο οποίος είναι πιο διστακτικός από τους υπόλοιπους φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του. Οι τέσσερις αυτές προσφυγές συμπεριλαμβανομένου και του Γκέρμπερ αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και θα ρυθμιστούν μέσω της συμφωνία που επιχειρεί να κάνει η διοίκηση. Η συμφωνία αυτή φαίνεται να προβλέπει οι παίκτες να παίρνουν αυτόματα κάποια χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ καθώς αυτός ο τρόπος είναι ένα δυνατό “χαρτί” για να υπάρξει συμφωνία καθώς έτσι εξασφαλίζονται και οι τρεις προσφεύγοντες.

Παράλληλα μπορεί σε προτεραιότητα να έχουν μπει οι προσφυγές που έχουν φτάσει στην FIFA , ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στον ΟΦΗ δεν ασχολούνται και με άλλες υποθέσεις.  Έτσι σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι και οι υποθέσεις των Σταυρακάκη και Χατζηνικολάου, με τους οποίους έχει γίνει μια επικοινωνία και υπάρχει μια συμφωνία η οποία απομένει να “σφραγιστεί” και στο τυπικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook