ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΖΗΛΟ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ Ο ΝΑΜΠΙ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας επιβλητικός ΟΦΗ είδε τον Τζήλο να είναι ο 12ος παίκτης του ΠΑΣ και έσωσε τον βαθμό στο 92′ με σκόρερ τον Αντίλ Ναμπί.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις με φουλ επιθετικό σχήμα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά έπαιζαν οι Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Νέιρα, Μεγιάδο, Γαγιέγος και στην επίθεση οι Τσιλιανίδης, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν.

Μετά από το πρώτο, νωθρό, πεντάλεπτο ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα τις μηχανές επιβάλοντας πλήρως τον ρυθμό του περιορίζοντας τον ΠΑΣ σε παθητικό ρόλο και κάπου εκεί ξεκίνησε το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Ο Λάμπρου σε δύο περιπτώσεις, ο Τσιλιανίδης, ο Νέιρα όλες οι προσπάθειες που έκαναν ήταν εξαιρετικές ωστόσο ο Σούλης δεν άφησε την εστία του να παραβιαστεί κρατώντας όρθιο τον ΠΑΣ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο όπως και στην φάση του Φαν Ντάινεν στο 43′ όταν ο Ολλανδός βγήκε τετ α τετ ωστόσο έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, με συνεχές πρέσινγκ και αλληλοκαλύψεις – δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να περάσει το κέντρο που προσπαθούσε να γίνει απειλητικός μόνο με σέντρες από τα δεξιά και ποντάροντας στην ταχύτητα του Περέα που πέρασε απαρατήρητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν συνεχώς στην επίθεση, στο 54′ γίνεται αλλοίωση του αποτελέσματος όταν ο Πέερσμαν γκρεμίζει τον Τσιλιανίδη, Τζήλος και Γκορτσίλας έκλεισαν τα μάτια σε καθαρή ανατροπή και ένα λεπτό μετά ο ΠΑΣ σκόραρε με τον Περέα να ανοίγει το σκορ στην αντεπίθεση. Το γκολ του Κολομβιανού δυσκόλεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν ακόμα πιο πολύ με τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι με την κεφαλιά του Τοράλ, στην επόμενη φάση ο Ντουρμισάι από το πέναλτι πλασάρει άουτ. Μετά το 70ο λεπτό ο ΟΦΗ δεν είχε καθαρό μυαλό, απειλούσε ανούσια με σέντρες από τα αριστερά δίχως να βρίσκει κάποια στόχο με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-1. Τελικά στο 92′ λεπτό ο Αντίλ Ναμπί με σουτ πάνω στην κίνηση, με την μπάλα να βρίσκει και τον Κάργα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook