Σημαντική «μάχη» με το βλέμμα στα play offs

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» (17:15, Live Athletic Radio – Gentikoule), σε έναν από τους «τελικούς» για την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος.

Στο μοναδικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα διεξαχθεί σήμερα (08/01), μετά τις αναβολές λόγω κορωνοϊού, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17:15 σε ένα πολύ ενδιαφέρον, αλλά και σημαντικό ματς.

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας από εκείνους που ο ΟΦΗ πρέπει να κερδίσει για να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

O Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαρινάκη, Γιάννου, Διαμαντή, Ουές, αλλά και τον Επασί που έχει κληθεί στην Εθνική Καμερούν. Από την άλλη, στην αποστολή επιστρέφει ο Μεγιάδο που εξέτισε την ποινή το στο ματς με τον Αστέρα, αλλά και οι Ντουρμισάι, Τοράλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ταξιδέψει στο Ηράκλειο με 17 παίκτες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Τζήλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Βασιλόπουλο, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουτσιαύτη, Χριστάκογλου.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Waterman, Σηφάκη, Πασαλίδη, Selimovic, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Μπαλογιάννη, Neira, Nabi, Gallegos, Toral, Στάικο, Mellado, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδη, Γρίβα και Castaignos.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook