Ο Νέιρα, ο Ντουρμισάι και ο Καστάνιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός που πλέον δεν μπορεί να δώσει τίποτα απολύτως και οι επιστροφές που γίνονται υποχρεωτικές με το καλημέρα.

Ο ΟΦΗ μετά από καιρό, για 45 λεπτά παρουσίασε μια κακή εικόνα και πλέον είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά αφού οι επόμενες 15 μέρες θα κρίνουν πάρα πολλά για την μάχη των play offs. Το σημαντικότερο και αυτός είναι ένας λόγος για να χαμογελάει ο Νιόπλιας είναι ότι επιστρέφουν την κατάλληλη στιγμή οι Χουάν Νέιρα και Φιορίν Ντουρμισάι που θα του δώσουν επιλογές πρώτης γραμμής.

Ειδικά ο Έλληνας επιθετικός, που τόσο πολύ έλειψε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, νιώθει καλά, προπονείται σε φουλ ρυθμούς – αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πήγε στην Τρίπολη προκειμένου να μην χάσει την προπόνηση της Τετάρτης προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια ώρα, σημαντική κρίνεται και η επιστροφή του Χουάν Νέιρα με τον Αργεντινό μέσο να επιστρέφει στην δράση μετά από δύο μήνες και το 20λεπτο που έπαιξε του έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν μικρό ρυθμό που είναι το σημαντικότερο στοιχείο.

Την ίδια ώρα που δεν αποκλείεται η χθεσινή συμμετοχή του Λουκ Καστάνιος να είναι και η τελευταία με την φανέλα του ΟΦΗ. Ο Ολλανδός επιθετικός δείχνει, όπως γράψαμε και νωρίτερα, πως πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλει ο ΟΦΗ και παρότι ο Νίκος Νιόπλιας του έδωσε πολλές ευκαιρίες, στο διάστημα της απουσίας του Ντουρμισάι, εκείνος τις πέταξε όλες στα σκουπίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook