Ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule από τις αρχές Δεκέμβρη η απόφαση για την απόκτηση ενός επιθετικού είναι δεδομένη και ανεξάρτητη από το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο ΟΦΗ δεδομένα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού, το ζήτημα είναι βέβαια να μην υπάρξει καθυστέρηση αφού αποδεικνύεται περίτρανα πως η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με τον Ντουρμισάι, καθώς Καστάνιος και Φαν Ντάινεν δεν φαίνεται ότι μπορούν να προσφέρουν επιθετικά στον ΟΦΗ. Η μεταγραφική αναζήτηση του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει ήδη και η ενίσχυση του στην θέση του επιθετικού είναι ανεξάρτητη από το κομμάτι των αποδεσμεύσεων όπου ήδη γίνονται αρκετές διεργασίες για την ελάφρυνση του ρόστερ. Και αυτήν την λεπτομέρεια αξίζει να την αναφέρουμε γιατί έχει την σημασία της, ορθώς ο Νίκος Νιόπλιας μετά το ματς με τον Άρη ζήτησε αποδεσμεύσεις προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των παικτών ωστόσο αυτό το κομμάτι δεν έχει να κάνει με την μεταγραφή του επιθετικού.

Η απόφαση για την απόκτηση επιθετικού έχει ληφθεί πολύ πριν τις γιορτές αφού το επιθετικό πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, δεν εμφανίστηκε τώρα, και για αυτόν τον λόγο περιμένουμε να δούμε πότε θα σημειωθούν εξελίξεις. Το θέμα είναι βέβαια να μην υπάρξει καθυστερημένη μεταγραφή, όπως συνέβη πέρυσι με αποτέλεσμα να χαθεί ολόκληρη η χρονιά αλλά να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να παίξει άμεσα ώστε να βοηθήσει δραστικά τον ΟΦΗ ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook