Μπήκε στο γήπεδο ο ΟΦΗ – Με Τοράλ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προπονήθηκε την Τετάρτη στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και ξεκίνησε την προετοιμασία – εξπρές για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την Τρίπολη ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το κομβικό παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με το Νίκο Νιόπλια να μετράει επιστροφές καθώς θα τεθεί στην διάθεση του ο Μιγκέλ Μεγιάδο που εξέτισε την μια αγωνιστική της τιμωρίας του ενώ αναμένεται να είναι ξανά παρών ο Τζον Τοράλ που δεν έπαιξε χθες λόγω των ενοχλήσεων που είχε από το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Την πρώτη της προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Αστέρα πραγματοποίησε η ομάδα μας το πρωί της Τετάρτης (5/1), στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (4/1) ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, κατοχή μπάλας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τρεξίματα.

Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο εντός της ημέρας, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (6/1), στις 12:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook