Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βάτερμαν
Εντυπωσιακός ο Ολλανδός, κρατάει το 0-0 στην εξ’ επαφής κεφαλιά του Μπαράλες – δεν έχει ευθύνη στο γκολ που δέχεται.

Βούρος
Δέχτηκε αρκετή πίεση στο πρώτο ημίχρονο, σημαδεύτηκε από τον Ράσταβατς με τον Σίτο και επιθετικά δεν βρήκε χώρους για να βοηθήσει επιθετικά.

Μπαλογιάννης
Δεν βοήθησε επιθετικά, δεν βρήκε χώρους, στο γκολ του Αστέρα χάνει την θέση του και δεν προλαβαίνει να καλύψει το κενό που εμφανίζεται από τον δικό του χώρο ευθύνης.

Πασαλίδης
Η κορυφαία φετινή του εμφάνιση, έκανε εξαιρετική δουλειά στον Μπαράλες περιορίζοντας τον στο μέτρο του δυνατού λόγω και διαφορά ύψους.

Γιαννούλης
Ξεκίνησε νωθρά αλλά είχε στην συνέχεια καλή συνεργασία με τον Πασαλίδη. Έβγαλε μπροστά αρκετές φορές τον ΟΦΗ προωθώντας το παιχνίδι του.

Ντε Γκούζμαν
Ο Ολλανδός ήταν κάκιστος, δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά ενώ στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα να δώσει στον Αστέρα την δυνατότητα να γίνει απειλητικός στην αντεπίθεση.

Γαγιέγος
Έτρεξε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να καλύψει την κακή μέρα και του Ντε Γκούζμαν ωστόσο έγινε αλλαγή καθώς ο Νιόπλιας ήθελε πιο επιθετικογενή μέσο.

Ναμπί
Αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα όμως δεν έδειξε τίποτα. Βαρύς, ξεκάθαρα πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, δεν έδωσε τίποτα απολύτως στον ΟΦΗ με εξαίρεση μια ασίστ στο 45′ που πέταξε στα σκουπίδια ο Καστάνιος.

Λάμπρου
Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δεν ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι του ΟΦΗ αν και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με το σουτ στο δοκάρι στο 61ο λεπτό.

Καμάου
Δεν βοήθησε καθόλου, δίκαια έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Καστάνιος
Απογοητευτικός σε πολύ μεγάλο βαθμό να μην ξέρει που πηγαίνει μέσα στο γήπεδο, σπατάλησε την ασίστ του Ναμπί στο 45′ όταν έκανε κοντρόλ με το γόνατο ενώ έβγαινε μόνος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Τσιλιανίδης
Έδωσε πνοή και ένταση στο παιχνίδι του ΟΦΗ, πήρε πάνω του πρωτοβουλίες επιθετικές.

Φαν Ντάινεν, Γρίβας
Δεν πρόσφεραν τίποτα κατά την παρουσία του στο παιχνίδι

Στάικος
Μπήκε αργά και δεν πρόλαβε να κριθεί.

Νέιρα
Το καλό είναι ότι πάτησε ξανά γήπεδο μετά από μήνες, δεν έδωσε την ένταση, ενδεχομένως, που περίμενε και ο Νιόπλιας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook