Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Με γκολ του Αντριάν Ριέρα ( 38΄) η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», μπήκε με το…δεξί στο 2022 και πλησίασε στην προνομιούχο εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ – Δοκάρι με τον Λάμπρου (62΄) είχε η ομάδα του Ηρακλείου.”.

To10.gr: “Ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Superleague και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας στους 2 βαθμούς την απόστασή του από την πρώτη εξάδα.”.

Sport24.gr: “Ο Ριέρα καθάρισε τους Κρητικούς και έκανε ποδαρικό για τους Αρκάδες. Ο Αστέρας έκανε σεφτέ στο 2022 επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten χάρη σε γκολ του Άντριαν Ριέρα στο 38ο λεπτό.”

Gazzeta.gr: “Με σκόρερ τον Ριέρα στο 38′ ο ελαφρώς ανώτερος Αστέρας επικράτησε με 1-0 τον ΟΦΗ – δοκάρι ο Λάμπρου στο 61′ – και μπήκε δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης στα play offs.”.

Sport-fm.gr: “Έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ και φουλάρει για εξάδα ο Αστέρας! Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, σπάζοντας το εκτός έδρας αήττητο των Κρητικών και πλέον οι γηπεδούχοι πλησιάζουν για τα καλά την εξάδα.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook