Το “σκούπισμα” των προσφυγών και η αδειοδότηση στο επίκεντρο του ΔΣ της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι προσφυγές που απειλούν τον ΟΦΗ εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας αλλά και η έναρξη των εργασιών που αφορούν την αδειοδότηση ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Οι 23 προσφυγές τις οποίες έβγαλε στην “φόρα” η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ πριν από μια εβδομάδα αποτέλεσε την εκκίνηση για μια τεράστια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη εν όψει της αδειοδότησης από την ΕΠΟ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον ΟΦΗ έχουν “σηκώσει τα μανίκια” και τρέχουν αφού σύμφωνα και με τις… επιταγές της ΟΥΕΦΑ όποια ομάδα “κοπεί” δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στα πλέι – οφ!

Για αυτόν τον λόγο στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια και όπως πληροφορηθήκατε εδώ και λίγα λεπτά, μπήκε τέλος στην υπόθεση Γκέρμπερ με την ΔΕ να έρχεται σε συμφωνία με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, υπάρχουν 22 ανοικτά μέτωπα όπου μεταξύ αυτών “καίνε” οι υποθέσεις των Μάουρερ, Μπαρκαουάν και Μπερτίν που έχουν φτάσει μέχρι την ΦΙΦΑ με αποτέλεσμα να απειλείται ο ΟΦΗ με αφαίρεση βαθμών από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Όλα αυτά τα ζητήματα αποτέλεσαν το ένα εκ των δύο βασικών ζητημάτων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει ένα αίσιο τέλος σε μια σειρά από υποθέσεις που είναι ανοικτές.

Παράλληλα, σημαντικός χρόνος αφιερώθηκε και στο θέμα της αδειοδότησης αφού πλέον – χρονικά – έχουμε μπει στην τελική ευθεία της διαδικασίας μιας και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ορίσει η ΕΠΟ αναμένεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook