Τα πλάνα 11αδας του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι σίγουροι μεσοαμυντικά και οι ανοικτές θέσεις σε κέντρο και επίθεση για την “μάχη” της Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Τρίπολη από την Δευτέρα και στόχος είναι να συνεχίσει αήττητος εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και παράλληλα να διατηρήσει την διαφορά πέντε βαθμών από τον Αστέρα. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Νιόπλια ωστόσο την ίδια ώρα υπάρχουν και οι επιστροφές των Νέιρα, Ντουρμισάι με τους δύο ποδοσφαιριστές πάντως να μην συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσουν βασικοί στην Τρίπολη.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Μπόι Βάτερμαν κάτω από την εστία του ΟΦΗ ενώ, λόγω των απουσιών, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην αμυντική τετράδα καθώςδεν θα αγωνιστούν οι Διαμαντής, Μαρινάκης. Κατά συνέπεια αναμένεται να μετατοπιστεί ο Βούρος στην δεξιά πλευρά, αριστερά θα παραμείνει ο Μπαλογιάννης με τους Γιαννούλη, Πασαλίδη να αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή είναι σίγουρη η παρουσία των Φελίπε Γαγιέγος και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και από εκεί και πέρα ανάλογα με τον τρίτο που θα παίξει στον άξονα θα μεταβληθούν και τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια. Την πόρτα της ενδεκάδας χτυπάει ο Στάικος ως “αντί – Μεγιάδο” και σε περίπτωση που ξεκινήσει εκείνος τότε θα είναι ο τρίτος της μεσαίας γραμμής. Εάν ο Νίκος Νιόπλιας κρίνει πως ο Νέιρα είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός τότε ο Ολλανδός θα μετατοπιστεί στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης καθώς στο άλλο είναι σίγουρη η παρουσία του Λάζαρου Λάμπρου. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, προβάδισμα έχει ο Μάικ Φαν Ντάινεν έναντι του Λουκ Καστάνιος με τους δύο Ολλανδούς να είναι υποψήφιοι για μια θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook