Θέλει να κάνει… ποδαρικό με το δεξί

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Δύσκολο θα είναι το πρώτο ματς του 2022 για τον ΟΦΗ, αφού αγωνίζεται  στην Τρίπολη με τον Αστέρα (19:30, live Athletic Radio 104,2 – GENTIKOULE) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Με στόχο να ξεκινήσει θετικά το 2022 ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα (19:30, live Athletic Radio 104,2 – GENTIKOULE) στην Τρίπολη με τον Αστέρα για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στην μάχη για είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να θέλει να φύγει αλώβητος από την Τρίπολη κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται κοντά στην βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να βρίσκεται χαμηλότερα, στην 8η, με 17.

Από την αποστολή απουσιάζει ο τιμωρημένος (λόγω αποβολής στο προηγούμενο ματς) Μεγιάδο, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Tοράλ, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Επασί και ο τραυματίας Ουές.

Στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα στην Τρίπολη, συμπεριλήφθηκαν οι:

Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Selimovic, Μπαλογιάννης, Neira, Gallegos, Στάικος, De Guzman, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Γρίβας, Kamau, Τσιλιανίδης, Castaignos, Durmishaj.

Διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Παγουρτζή – Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και στο VAR ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook