Ο Νέιρα κρίνει τα πλάνα του Νιόπλια για την ενδεκάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο μήνες και ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας του θα κριθεί η ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στις 31 Οκτωβρίου, ο Χουάν Νέιρα μπήκε ξανά σε αποστολή του ΟΦΗ με τον Αργεντινό να προπονείται κανονικά το τελευταίο 15νθημερο και να είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί. Η επιστροφή του Χουάν Νέιρα έρχεται στο καλύτερο, χρονικά, σημείο καθώς θα απουσιάσει ο Τζον Τοράλ με αποτέλεσμα να δημιουργείται – με την απουσία του Ισπανού – κενό στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ. Βέβαια ο Νιόπλιας δεν περιμένει τελευταία στιγμή για να καταρτίσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα ωστόσο ο βαθμός ετοιμότητας του Νέιρα ενδέχεται να φέρει διαφοροποιήσεις στην μεσαία γραμμή καθώς είναι δεδομένη η διαφορά που μπορεί να κάνει ο Αργεντινός μέσος.

Ο Χουάν Νέιρα το έλεγε στο περιβάλλον του πως νιώθει καλά, πλέον το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε έχει αποτελέσει παρελθόν και η παρουσία του στην αποστολή αποτελεί ένα έξτρα όπλο για την μάχη της Τρίπολης ενώ παράλληλα δίνει στον τεχνικό του ΟΦΗ μια ακόμα επιλογή, πρώτης γραμμής, για να την ρίξει στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα και με το πως θα πάει η έκβαση του παιχνιδιού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook