Συναγερμός στο Καμερούν του Επασί: Πέντε παίκτες θετικοί στον κορονοϊό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες ημέρες πριν την σέντρα του Κόπα Άφρικα, η Εθνική Καμερούν ανακοίνωσε πως πέντε ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Μεταξύ αυτών είναι και ο μέσος του Ολυμπιακού Πιερ Κουντέ, καθώς επίσης και τέσσερις ακόμα παίκτες όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία του Καμερούν λίγο πριν από την σέντρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Τέσσερα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε λίγο πριν από την σέντρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν. Μεταξύ των παικτών που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι και ο μέσος του Ολυμπιακού Πιερ Κουντέ, ενώ εκτός από τον ίδιο θετικοί έχουν βρεθεί ακόμα οι Ζαν Εφαλά, Μισέλ Νγκαντεού Νγκαντζουί και ο Κρίστιαν Μπασόγνκ.

Όλοι τους βρίσκονται υπό παρακολούθηση από την Τετάρτη, ενώ όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, θα παραμείνουν σε καραντίνα. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από το Καμερούν, η Αλγερία, η Ακτή Ελεφαντοστού και το Μαρόκο που συγκαταλέγονται στα φαβορί της διοργάνωσης έχουν επίσης πληγεί από τον κορωνοϊό πριν από το ξεκίνημα του τουρνουά

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook