Τα 580 άτομα με τον ΠΑΣ και ο ΟΦΗ που είναι τυχερός στην ατυχία του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την οριστικοποίηση των μέτρων στα ελληνικά γήπεδα ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με 580 θεατές αν και είναι μεταξύ των τυχερών για το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Superleague 1 με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη δεν έβγαλε θετικό αποτέλεσμα, είναι δεδομένο πως μέχρι τις 16 Ιανουαρίου οι αγώνες θα γίνουν με πλαφόν 1.000 θεατών. Κάτι που σημαίνει πως στο “Γεντί Κουλέ” έχουν δικαίωμα να μπουν 580 φίλαθλοι καθώς η δηλωμένη χωρητικότητα είναι 5.800.

Ο ΟΦΗ σε αυτό το χρονικό διάστημα, που θα διαρκέσει η απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα, στέκεται τυχερός αφού θα δώσει μόλις ένα εντός έδρας παιχνίδι – αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ενώ αντιθέτως θα πάει σε Τρίπολη, Ριζούπολη, Τούμπα. Και λέμε πως είναι τυχερός καθώς την ίδια ώρα άλλες ομάδες θα δώσουν κρίσιμα παιχνίδια μέσα στις έδρες τους που είναι και ιδιαίτερα σημαντικά όπως ο Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί τον Άρη.

Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μπαίνει ο αστερίσκος μιας πιθανής αναβολής αφού μέχρι τώρα – 8 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του – οι Ηπειρώτες έχουν ανακοινώσει 7 θετικά κρούσματα κορονοϊού – οπότε και δεν αποκλείεται να μην διεξαχθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook