Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα με Σελίμοβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς γύρισε στις προπονήσεις ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο πως το 2022 θα τον βρει στο Ηράκλειο.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Νίκος Νιόπλιας, προτεραιότητα στον ΟΦΗ είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ όπου και αναμένεται αρκετή δουλειά πάνω στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος είναι και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς που ήδη έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Παρότι ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα, φαίνεται πως και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ προκειμένου να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής αφού βλέπει και εκείνος πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νίκου Νιόπλια ενώ με την υπεροπλία που υπάρχει στις θέσεις των στόπερ δεν βρίσκεται και κενός χώρος.

Ήδη μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος βρίσκεται σε επαφές με τον μάνατζερ του προκειμένου να έρθει μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον ίδιο με τον ΟΦΗ να μην επιθυμεί να σταθεί, όπως γίνεται κατανοητό, εμπόδιο στην επιθυμία του Σελίμοβιτς να αποχωρήσει. Με τα ενδεχόμενα να είναι όλα ανοικτά και δίχως να αποκλείεται ακόμα και ο δανεισμός του σε ομάδα, ίσως της πατρίδας του, φαίνεται πως οι εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή από το Λουξεμβούργο αναμένεται να σημειωθούν άμεσα, ενδεχομένως και μέσα στο πρώτο 10ημερο του Γενάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook